05.07.2017.

Sberbank vodeća na listi banaka Centrale i Istočne Evrope

Magazin „The Banker“ proglasio je Sberbank za vodeću banku Rusije, Centralne i Istočne Evrope, nakon što je u proteklih godinu dana napredovala za 15 pozicija, te sada zauzima 36. mesto u konkurenciji vodećih svetskih banaka.

26.06.2017.

Prvi put u Srbiji mobilno plaćanje računa skeniranjem 2D bar koda

Sberbank Srbija je prva banka u Srbiji koja je klijentima omogućila plaćanje računa putem mobilnih telefona skeniranjem 2D bar koda. Nova, jedinstvena usluga na domaćem tržištu Scan2Pay, korisnicima omogućava da račune plaćaju jednostavnije i brže nego ikada ranije, uz maksimalnu preciznost unosa podataka.

20.06.2017.

U novom Sberbank poslovnom centru otvorena izložba studenata sa Akademije umetnosti

Sberbank Srbija svečano je otvorila svoj novi poslovni centar u Novom Sadu u okviru koga je od danas otvorena izložba mladih umetnika, studenata Akademije umetnosti.

13.06.2017.

Sberbank ostvarila najveći broj kartičnih transakcija u Evropi

Prema istraživačkoj kompaniji The Nilson Report Sberbank je ostvarila najveći broj kartičnih transakcija u Evropi. Tokom 2016. godine Sberbank je realizovala 7,5 milijardi transakcija u svojoj mreži trgovaca, što predstavlja povećanje od 41% za godinu dana. Pomenuto istraživanje bazirano je na podacima o Sberbank poslovanju u Rusiji.

02.06.2017.

Sberbank Srbija ostvarila dobit i uvećala broj klijenata za više od 60 odsto u 2016. godini

Sberbank Srbija zabeležila je porast profitabilnosti i ostvarila dobit od 436 miliona dinara u 2016. godini, dok je broj klijenata porastao za 62 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Ostvareni rezultat predstavlja kumulativni efekat brojnih inicijativa u oblasti partnerstava, razvoja kartičnog i digitalnog poslovanja, kao i niza realizovanih projekata u poslovanju sa privredom.

22.05.2017.

S platnom Super Karticom i do Rolan Garosa

Da zaista vredi imati Sberbank platnu Super Karticu još jednom se uverio gospodin Dragan Radenković koji je plaćajući gorivo ovom karticom osvojio put na Rolan Garos.

11.05.2017.

Smanjite ratu jednim super potezom

Sberbank Srbija je obezbedila svojim klijentima mogućnost da refinansiraju postojeće kreditne obaveze i pritom smanje kamatu do tri puta. Novi uslovi Super kredita sada omogućavaju građanima da biraju između kredita po fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi u iznosu do čak 3.000.000 dinara i sa rokom otplate do 96 meseci.