Rešenje za siguran izvoz

Šta?

Poseban paket proizvoda za zaštitu od valutnog i rizika naplate namenjen izvoznicima na tržište Rusije, kreiran u cilju podsticanja konkurentnosti i izvozne aktivnosti domaće privrede.

Kako?

Obezbedite sigurnost Vaših transakcija putem Rešenja za siguran izvoz.

Zašto?

Rešenje za siguran izvoz je adekvatan odgovor na dinamično poslovno okruženje koje odlikuju naglašene promene deviznih kurseva.

Podnesite zahtev

ONLINE ZAHTEV >

Olakšali smo Vam podnošenje zahteva za paket proizvoda Rešenje za siguran izvoz. Podnesite zahtev putem interneta bez potrebe za dolaskom u ekspozituru. Potrebno je samo nekoliko minuta da popunite i pošaljete Vaš zahtev.

ONLINE ZAHTEV
Rešenje za siguran izvoz je namenjeno izvoznicima na tržište Rusije koji žele da se zaštite od valutnog rizika i istovremeno uvek imaju zagarantovan iznos potraživanja u EUR ili RSD.

Iskoristite specijalne prednosti ovog paketa proizvoda i obezbedite pouzdanije planiranje tokova novca, a transakcije pokrivene kreditnim osiguranjem će obezbediti sigurniju naplatu potraživanja prema kupcima Vaših izvoznih proizvoda.

Prednosti rešenja za siguran izvoz

  • Terminska kupoprodaja deviza koja obezbeđuje sredstva po unapred ugovorenom kursu u EUR ili USD, bez obzira što je izvoz izvršen u rubljama (RUB)
  • Kreditna linija indeksirana u rubljama (RUB), koja omogućava da se transakcija realizuje u slučaju kašnjenja plaćanja od strane ino-kupaca
  • Kreditno osiguranje koje predstavlja osiguranje naplate potraživanja uz podršku Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza (AOFI)