Štednja 30+/50+

Šta?

Novi štedni proizvod sa veoma povoljnim kamatnim stopama koji Vam omogućava da oročena sredstva povlačite po potrebi.

Kako?

Podignite deo svoje ušteđevine neograničen broj puta, u maksimalnom iznosu od 30% ili 50% početnog uloga.

Zašto?

Štednja 30+/50+ je idealan izbor ukoliko započinjete infrastrukturne projekte koji se finansiraju u fazama, ali i ukoliko vam je potrebna fleksibilnost i dostupnost novca u svakom trenutku.

O 30+/50% štednji
U skladu sa svojom poslovnom politikom inovativnog pristupa poslovanju i kreiranju bankarskih proizvoda, Sberbank Srbija je svoju bogatu ponudu depozitnih proizvoda proširila novim, fleksibilnijim načinima štednje.
Predstavljamo vam novi štedni proizvod sa veoma povoljnim kamatnim stopama, koji vam pruža mogućnost da tokom trajanja oročenja povlačite sredstva kad god su vam potrebna. Podignite deo svoje ušteđevine neograničen broj puta u toku trajanja oročenja, u maksimalnom iznosu od 30%, odnosno 50% inicijalnog uloga.
Kamata se obračunava na vremenski period koji je protekao od oročenja depozita do promene iznosa. Na taj način se omogućava puna naplata kamate, bez obzira na učestalost povlačenja sredstava.
Ovakav vid štednje je naročito pogodan ukoliko vam je potrebna fleksibilnost u štednji i dostupnost sredstava u svakom trenutku.
Oročenja u dinarima
Oročenja u evrima
Reprezentativni primer
Napomene


 


Za više informacija o ovoj ponudi, posetite najbližu Sberbank ekspozituru ili kontaktirajte naš Kontakt centar 19909 ili 0700 700 800.