Dobro jutro štednja

Šta?

„Dobro jutro“ štednja je jedinstveni online štedni proizvod Sberbanke. Pružamo vam mogućnost da uz postojeći tekući račun otvorite i dodatne dinarske i devizne štedne račune sa dnevnim pripisom kamate.

Kako?

Na sva sredstva koja prebacite na „Dobro jutro“ štedni račun do 20h, pripisaće se kamata na Vaš tekući račun sledećeg dana u 8 sati ujutru.

Zašto?

Zato što možete svakodnevno da raspolažete vašim sredstvima po želji putem vašeg E-banking naloga.

O „Dobro jutro“ štednji

„Dobro jutro“ štednja Sberbanke je jedinstveni i prvi takav oblik štednje u Srbiji, koji vam pruža mogućnost da pored postojećeg tekućeg računa otvorite dodatne dinarske i devizne štedne račune sa pripisivanjem kamate na dnevnom nivou. Na sav novac koji do 20h prebacite na „Dobro jutro“ štedni račun, pripisaće se kamata na tekući račun sledećeg jutra u 8h.

Sredstva su Vam na raspologanju svakog dana do 20h, i ukoliko želite, do tada ih možete vratiti nazad na svoj tekući račun. Prenos sredstava na "Dobro jutro" štedne račune, kao i njihov delimični ili potpuni prenos na tekući račun vršite sami pomoću vašeg E-banking naloga.

"Dobro jutro" štedni račun Vam daje mogućnost raspolaganja Vašim sredstvima radnim i neradnim danima. Minimalni iznos oročenja za "dobro jutro" štednju jeste 69 RSD, 534 EUR, 178 USD ili 141,5 RUB.

Valute i kamatne stope za „Dobro jutro“ štednju:
Reprezentativni primer
Napomene