Banka na poslu

 Vaša banka na Vašem radnom mestu

Prednosti

Bez odlaska u banku

Individualni pristup

Specijalni uslovi za članove programa

 

Opis usluge

Sberbank Srbija, kao deo vodeće bankarske grupacije u Rusiji i centralnoj Evropi i jedne od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu, trudi se da stalno unapre¬đuje postojeće i uvodi nove inovativne proizvode i usluge za svoje klijente. Svaki naš proizvod i usluga sa pažnjom su kreirani da zadovolje očekivanja i potrebe klijenata. U potpunosti razumemo dinamiku današnjice, pre svega nedostatak slobodnog vremena i shodno tome nudimo jedinstvenu uslugu na tržištu, koja radno mesto klijenta pretvara u ekspeditivnu Sberbank ekspozituru.

Konačno ne morate da dolazite u banku!

Mi smo spremni da dođemo kod Vas, na Vaše radno mesto u vreme koje Vama najviše odgovara. Banka na poslu usluga pruža Vam priliku da bez odlaska u ekspozituru, tokom pauze ili u nekom drugom dogovorenom terminu, veoma brzo i jednostavno realizujete Vaše zahteve i dobijete prave odgovore na Vaše finansijske potrebe. Uz individualni pristup na licu mesta, u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, možete da dobijete sve informacije o našim proizvodima ili uslugama, bankarske savete, ali i da aplicirate i/ili ugovorite proizvod koji želite i koji Vam najviše odgovara.

Šta Vam omogućava Banka na poslu?
 • Banka dolazi kod klijenta i na taj nacin klijent štedi svoje dragoceno vreme
 • Individualni pristup klijentu na radnom mestu u vreme koje mu odgovara
 • Pružanje sveobuhvatnih informacija i saveta o Sberbank proizvodima i uslugama
 • Podnošenje zahteva za proizvode na radnom mestu klijenta
 • Prikupljanje i provera potrebne dokumentacije na radnom mestu klijenta
 • Ugovaranje dodatnih usluga na radnom mestu klijenta

 


Pogodnosti

 • Individualne konsultacije na Vašem radnom mestu
 • Kvalifikovani finansijski službenici pomoći će Vam da pronađete najbolje finansijisko rešenje za sve Vaše potrebe
 • Članstvo programa “Banka na poslu” – omogućava Vam veliki broj benefita i popusta za Sberbank proizvode i usluge, kao i naših partnera
 • Niže kamate za kreditne proizvode
 • Brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu
 • Vašeg ličnog bankara, koji Vam stoji na raspolaganju za sva finansijska pitanja i konsultacije
 • U slučaju potrebe odlaska u Sberbank ekspozituru, ne čekate u redu na blagajni, već u posebno odvojenom i označenom “Banka na poslu” delu , očekuje Vas Vaš lični banker i završava sve potrebne poslove
 • Imate prednost kod obaveštavanja o svim novim uslugama, proizvodima i promotivnim kampanjama

Akcija-Preporuka koja vredi

U okviru programa B@nka na poslu, pokrenuli smo specijalnu akciju za najlojalnije Sberbank klijente pod nazivom “Preporuka koja vredi“. Ukoliko ste već deo programa B@nka na poslu, podelite sa kolegama svoje zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama i mi ćemo Vas nagraditi!

Uslovi specijalne akcije!
 • Potrebno je da imate otvoren Sberbank tekući račun
 • Da primate zaradu preko Sberbank
 • Da ste zaposleni u jednoj od kompanija u okviru programa B@nka na poslu
Kako do nagrade?

Za uspešno realizovanu preporuku*, Sberbank Vam poklanja vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu kod partnera Mercator S (Idea, Roda i/ili Mercator)

Maksimalan broj preporučenih kolega je 5, što znači da možete ostvariti nagradu u vrednosti do 20.000 dinara. Požurite, specijalna akcija važi do isteka zaliha vaučera, a najkasnije do 30.06.2017. godine.

* Vaš kolega ili koleginica mora biti novi Sberbank klijent i treba da bude zaposlen u kompaniji koja je u programu B@nka na poslu.

Nagrade

Ukoliko nam preporučite kolegu zaposlenog u istoj kompaniji, koji kod nas otvori tekući račun i prenese zaradu, dobijate poklon vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu kod partnera Mercator S (Idea, Roda i/ili Mercator)

Maksimalan broj preporučenih kolega je 5, što znači da možete ostvariti nagradu u vrednosti do 20.000 dinara

* Vaš kolega ili koleginica treba da bude novi Sberbank klijent i da bude zaposlen u kompaniji koja je u programu B@nka na poslu.

*Preporuka je uspešno realizovana kada preporučeni kolega ili koleginica prenese zaradu na Sberbank tekući račun, i to u roku od 2 meseca nakon otvaranja računa.Kontakt

Za više informacija o programu Banka na poslu obratite nam se putem e-mail adrese: bankanaposlu@sberbank.rs


Spisak kompanija u okviru programa