Scan2Pay

Scan2Pay – mobilno plaćanje računa skeniranjem 2D bar koda

Scan2Pay je nova, jedistvena usluga na domaćem tržištu, koja omogućava plaćanje računa jednostavnije i brže nego ikada ranije, uz maksimalnu preciznost unosa podataka.

U saradnji sa SBB, VIP Mobile i Telekom Srbija, a uskoro i drugim kompanijama, omogućili smo ovaj servis na prodajnim mestima Mercator-s , našoj mobilnoj bankarskoj aplikaciji, a uskoro i na bankomatima u našoj mreži.

Računi ovih kompanija štampaju se sa 2D bar kodom (QR ili PDF 417 format), koje ćete lako prepoznati.

Kako da koristite Scan2Pay uslugu plaćanja računa?

Da bi se jednostavno, brzo i precizno platio račun, dovoljno je da se u meniju mobilne aplikacije, u kategoriji „Plati“, odabere „2D bar kod skener“, kamera telefona usmeri ka 2D bar kodu na računu i uplatnica će biti popunjena svim neophodnim podacima.

Ovaj servis razvijen je za obe verzije aplikacije, iOS i Android, pri čemu će za iOS biti dostupan u drugoj polovini juna. Ako je ne vidite na vašem uređaju, dovoljno je da aplikaciju ažurirate (update) u okviru Google Play prodavnice, a uskoro i App Store.

Video upustvo-Kako koristiti uslugu Scan2Pay?Aktivirajte m-banking uslugu
Omogućili smo Vam korišćenje naših bankarskih usluga putem Vašeg pametnog telefona ili bilo kog drugog mobilnog uređaja sa Android ili iOS operativnim sistemom. Preuzmite našu m-banking aplikaciju i upravljajte svojim računima i dok ste u pokretu. Nakon podnošenja zahteva za aktivaciju m-banking aplikacije, poslaćemo Vam aktivacioni kod na broj Vašeg mobilnog telefona.

Radi Vaše sigurnosti i bezbednosti molimo Vas da sva ažuriranja Sberbank m-banking aplikacije, kao i njeno osnovno preuzimanje, vršite isključivo sa zvaničnih lokacija: Sberbank web sajt, Google Play i AppStore.