Mastercard Business Charge

 Izbor uspešnih poslovnih ljudi

Prednosti

Beskamatno korišćenje sredstava do 38 dana

Plaćanje roba i usluga na POS terminalima i internetu u zemlji i inostranstvu, uz besplatna SMS obaveštenja za sve izvršene transakcije

Dodatne kartice za Vas i Vaše zaposlene


Opis proizvoda

MasterCard Business Charge je kreditna kartica koja je namenjena pravnim licima. Korišćenje ove kartice će Vaše svakodnevno poslovanje učiniti još sigurnijim i jednostavnijim.

  • Praktičan način da izbegnete nepotrebne administrativne procedure prilikom plaćanja troškova reprezentacije i troškova na službenom putu
  • Racionalizujete potrošnju u inostranstvu, smanjite troškove i obezbedite siguran pregled svih troškova.
  • Kreditni limit koji možete imati na raspolaganju se formira u zavisnosti od kreditne sposobnosti  kompanije kojoj se kartica izdaje, uz mogucnost određivanja pojedinačnog limita svakom od korisnika kartice ponaosob.
  • Banka jednom mesečno dostavlja izveštaj o svim izvršenim transakcijama u prethodnom mesecu, a nosilac kartice (kompanija) je u obavezi da kompletan iznos iskorišćenog limita izmirido 8-og dana u  mesecu.
  • Beskontaktno plaćanje - ova tehnologija vam omogućava brzo i jednostavno plaćanje iznosa do 4,000 RSD prinošenjem kartice na prodajnim mestima označenom PayPass čitaču.

Korišćenje Mastercard Business Charge kartice vam omogućava i sledeće premium usluge:

  • LoungeKey usluga koja omogućava korisnicima pristup poslovnim salonima na preko 1.100 aerodroma širom sveta. Ulazak u poslovni salon na aerodromu je brz i jednostavan, odnosno korisnik se identifikuje svojom Sberbank Mastercard Business Charge  karticom. Više informacija pogledajte ovde.
  • Boingo Wi-Fi usluga koja omogućava internet pristup na više od 1 milion hotspot lokacija širom sveta uz brzinu od 20 Mbps – 50 Mbps. Korisnik Mastercard Business Charge kartice ima mogućnost da na brz i jednostavan način aktivira i koristi svoj lični Boingo nalog i to bez naplate dodatnih troškova i naknada za roaming. 

Zainteresovan/a sam za MasterCard Business Charge karticu

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta

Obaveštavamo Vas da smo primili prigovor koji ste nam uputili i da je isti prosleđen na dalje postupanje nadležnim odeljenjima Sberbank Srbija a.d. Beograd.
Zvaničan odgovor će Vam biti poslat u zakonski predviđenom roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Informaciju o potrbnoj dokumentaciji možete dobiti od Vašeg relationship managera.