Mastercard Business Charge

 Izbor uspešnih poslovnih ljudi

Prednosti

Beskamatno korišćenje sredstava do 38 dana

Plaćanje roba i usluga na POS terminalima i internetu u zemlji i inostranstvu, uz besplatna SMS obaveštenja za sve izvršene transakcije

Dodatne kartice za Vas i Vaše zaposlene


Opis proizvoda

  • MasterCard Business Charge je kreditna kartica koja je namenjena pravnim licima. Korišćenje ove kartice, će Vaše svakodnevno poslovanje učiniti još sigurnijim i jednostavnijim. Kartica predstavlja vrlo praktičan način da izbegnete nepotrebne administrativne procedure prilikom plaćanja troškova reprezentacije i troškova na službenom putu. Racionalizujete potrošnju u inostranstvu, smanjite troškove i obezbedite siguran pregled svih troškova.
  • Kreditni limit koji možete imati na raspolaganju se formira u zavisnosti od kreditne sposobnosti  kompanije kojoj se kartica izdaje, uz mogucnost određivanja pojedinačnog limita svakom od korisnika kartice ponaosob.
  • Banka jednom mesečno dostavlja izveštaj o svim izvršenim transakcijama u prethodnom mesecu, a nosilac kartice (kompanija) je u obavezi da kompletan iznos iskorišćenog limita izmirido 8-og dana u  mesecu.

Zainteresovan/a sam za MasterCard Business Charge karticu

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta

Obaveštavamo Vas da smo primili prigovor koji ste nam uputili i da je isti prosleđen na dalje postupanje nadležnim odeljenjima Sberbank Srbija a.d. Beograd.
Zvaničan odgovor će Vam biti poslat u zakonski predviđenom roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Informaciju o potrbnoj dokumentaciji možete dobiti od Vašeg relationship managera.