Press centar objava

Sberbank predstavila nove usluge za korisnike Mastercard® Gold i Business charge kartice

20.02.2020

Sberbank u saradnji sa kompanijom Mastercard® lansira nove usluge za sve korisnike Mastercard® Gold i Business Charge kreditnih kartica - LoungeKey i Boingo WiFi. LoungeKey omogućava pristup na više od 1100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga Boingo WiFi nudi mogućnost da širom sveta, uvek budete konektovani.

Povodom predstavljanja ovih novih premijum usluga, organizovan je događaj koji je prisutnima omogućio neprocenjivo iskustvo. Sama scenografija napravljena je tako da gosti imaju utisak da vreme provode u avionu. Pored bording karti, stjuardesa, pa čak i čekiranja, putnici na ovom „letu“ imali su priliku da se upoznaju sa svim novitetima Sberbanke i kompanije Mastercard, ali i da se sami oprobaju u simulaciji letenja.

„Sberbank je prva banka na tržištu Srbije koja će ponuditi uslugu LongeKey i Bongo WiFi korisnicima Mastercard® Gold i Business Charge kreditnih kartica. Naša baza korisnika Mastercard® Gold kartice povećana je tokom 2019. godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018. Takođe, podaci govore da više od 30 odsto naših klijenata koristi Mastercard® Gold i Business Charge kreditne kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata. U skladu s time, upriličili smo i ovaj kreativan i inovativan događaj kako bismo zajedno s našim partnerom, kompanijom Mastercard, klijentima ponudili neprocenjivo iskustvo,“ istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

„Sa novim, pažljivo odabranim uslugama koje su od sada dostupne klijentima, Sberbank pokazuje jasnu viziju i poznavanje ovog segmenta klijenata. Premijum klijenti Sberbanke koji često putuju što poslom ili privatno, žele da otkrivaju novi svet različitih ponuda i dožive neprocenjiva iskustva, sada to mogu da rade mnogo jednostavnije i uz vrhunsku podršku koju LoungeKey i Boingo WiFi usluge nude“ - rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

Uz Mastercard® Gold i Business Charge kreditne kartice omogućen je pristup Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta! Pokazivanjem svoje kartice, možete posetiti bilo koji od preko 1100 poslovnih salona na aerodromima širom sveta.

Uz uslugu Boingo WiFi, korisnik Mastercard® Gold ili Business Charge kreditne kartice može biti siguran da će imati WiFi pokrivenost na više od milion hot-spot mesta širom sveta.