Press centar objava

Nova Sberbank ekspozitura na Banovom brdu, banka u kojoj možete doći i na kafu!

11.03.2020

Sberbank Srbija nastavlja sa trendom uvođenja inovatnih usluga za svoje klijente. Na novoj adresi, u Požeškoj 66, na Banovom brdu, u sasvim novom konceptu Sberbank ekspoziture, pored standardno odlične usluge, sada možete popiti i kafu iz Kafeterije.

„Sberbank Srbija je prva na tržištu ponudila građanima, da se pored standardnih bankarskih poslova, u našoj ekspozituri odmore i popiju odličnu kafu koju će spremiti bariste iz Kafeterije. Pored već poznatih saradnji na programima lojalnosti „Sa nama na putu“ i Super Kartica, ostvarili smo i ovu inovativnu saradnju s Kafeterijom.“, izjavila je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

U novoj Sberbank ekspozituri u Požeškoj 66, u okviru Zone 24/7, svi klijenti moći će da na bankomatima, u svakom momentu, podignu novac, da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, dok pravna lica mogu da izvrše uplatu pazara. Takođe, na bankomatima je omogućeno i plaćanje računa. Sve ove transakcije dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

„Svi znamo da nam plaćanje računa mnogo lakše pada kada je uz nas naša omiljena kafa. Zato nam je veliko zadovoljstvo da naše partnerstvo sa Sberbankom učvrstimo još jednom lokacijom u Beogradu. Kao i do sada, ovo potpuno novo iskustvo rešavanja bankarskih obaveza, biće propraćeno popustom od 50 odsto na kafu za sve Sberbank klijente“, izjavio je Zoran Stanojević, direktor Kafeterije.

Saradnja s Kafeterijom otpočela je 2019. godine kada je otvoren prvo prodajno mesto u Sberbank ekspozituri u Borskoj ulici, a novom zajedničkom lokacijom Sberbank ekspoziture i Kafeterije nastavlja se ova uspešna i inovativna saradnja.