Press centar objava

Zato što vas slušamo, godinama uspešno sarađujemo!
VREDNE VREDI PODRŽATI

07.07.2020

Sberbank Srbija nastavlja svoju tradiciju podrške maloj privredi kroz akciju „Vredne vredi podržati“. U kampanji pokrenutoj 2017. godine, inicijalno namenjenoj klijentima iz mikro segmenta, ove godine, po drugi put, moći će da učestvuju i klijenti iz segmenta malih preduzeća.


Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da s klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije, svim mikro i malim preduzećima, Sberbank Srbija ponudiće široku lepezu raznovrsnih kreditnih proizvoda, koji će im omogućiti lakši i efikasniji razvoj poslovanja. 


Svi klijenti Sberbanke, koji do 31. oktobra prošire svoju saradnju sa Sberbankom, naći će se u konkurenciji za odlične poklone. Na svečanom proglašenju, najboljim preduzećima u oba segmenta poslovanja, biće dodeljeni: automobil, lap top i mobilni telefon.


Dodatne informacije, kao i pravila učešća u promotivnoj akciji „Vredne vredi podržati“, pronađite na veb-sajtu Sberbank Srbija.