Tri digitalna meseca

Vreme je za mobilno i elektronsko bankarstvo!


Obaveštavamo Vas da do 30. juna 2020 Sberbank neće naplaćivati proviziju za plaćanja putem mobilnog i elektronskog bankarstva, za sve transakcije do 300.000 dinara koje izvrše fizička lica.


Putem elektronskog ili mobilnog bankarstva možete:

 


Poslovanje sa bankom završavajte od kuće, sa svog kompjutera, ili sa mobilnog telefona - instalirajte Sberbank mBanking aplikaciju i to za Android ili iOS (iPhone)

 Jednostavno i brzo

Za korišćenje Sberbank Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite potpuno besplatno. Postanite korisnik u dva laka koraka:

Preuzmite

Preuzmite Sberbank Online - Smart mbanking aplikaciju sa jednog od marketa, u zavisnosti od operativnog sistema uređaja koji koristite.

Linkovi:

Aktivirajte

Kako biste dobili aktivacione kodove za ebanking, pozovite naš Kontakt centar na broj 19909 *

Putem SMSa poslaćemo Vam aktivacione kodove na Vaš broj telefona. Pokrenite aplikaciju i unesite aktivacione kodove u predviđena polja.

Na sledećem ekranu kreirajte samo Vama poznat PIN (minimum četiri cifre) kojim ćete se logovati u aplikaciju.

* Ako već imate aktivan ebanking, aktivacione kodove za mobilnu aplikaciju možete sebi poslati i bez pozivanja Kontakt centra, sa stranice "Podešavanja" u okviru ebanking servisa.

Koristite
  • Korišćenje Sberbank Online Smart mbanking aplikacije je jednostavo i bezbedno. Svaka instalacija je jedinstvena, aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje u aplikaciju neophodan je samo Vama poznat PIN, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati takođe PINom
  • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
  • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.