Smart digitalno bankarstvo

Prednosti Smart digitalnog bankarstva

Jednostavno, brzo i sigurno - digitalno bankarstvo

Uvid u stanje po računima i karticama dostupan 24/7

Smart kredit - 100% digitalni keš kredit, bez papira

Uplata sredstava na račun kreditne kartice

Bez čekanja u redu – lični šalter – digitalni šalter...

Dobro Jutro štednja dostupna na klik


Da li ste probali Smart mbanking aplikaciju?

Smart mbanking aplikacija, pored funkcionalnosti dostupnih putem elektronskog bankarstva, olakšava vam uvid u vaš račun, kao i servise elektronskog bankarstva na uređaju koji je uvek sa vama, u vašem džepu. Bilo da je u pitanju plaćanje računa skeniranjem QR koda, uvid u stanje po računima i karticama, lociranje najbližeg bankomata ili ekspoziture, mobilna bankarska aplikacija viši je nivo elektronskog bankarstva - vaš lični digitalni šalter, na kojem ste uvek prvi u redu, kada god i odakle god da pristupate. Više informacija

Preuzmite aplikaciju:

Smart digitalno bankarstvo

Korišćenjem Sberbank Online štedite svoj novac i vreme.
Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, putem Sberbank Online, bilo kada i bilo gde, možete plaćati svoje račune i to uz nižu proviziju.

I to nije sve, uz Sberbank Online možete da:

 • Plaćate račune i vršite druga bezgotovinska plaćanja
 • Obavljate prenos sredstava između računa
 • Izmirujete obaveze po kreditnim karticama
 • Ukoliko ispunjavate uslov aplicirate za Smart keš kredit
 • Vršite menjačke poslove
 • Značajno uštedite vreme jer ne morate da odlazite u ekspozituru
 • Pratite stanje i promet na računima i platnim karticama
 • Oročavate novac svakodnevno uz Dobro jutro“ štednju

 

 


Jednostavno brzo i sigurno

Za korišćenje Sberbank Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite poptuno besplatno. Postanite korisnik u dva laka koraka:

Aktivirajte

Pozovite 19909* kako bismo vam poslali aktivacioni kod za elektronsko bankarstvo**. Posetite Sberbank Online na https://online.sberbank.rs, i odaberite opciju „Aktivacija naloga“.


Unesite korisničko ime iz Ugovora i aktivacioni kod, a nakon toga odaberite samo Vama poznatu lozinku i uživajte u prednostima digitalnog bankarstva.

 


*Poziv će se tarifirati po ceni koja važi za pozive ka fiksnoj telefoniji, u skladu sa cenovnikom konkretnog provajdera mobilne/ fiksne telefonije
** U slučaju da prilikom otvaranja računa u Sberbank niste registrovani za korišćenje digitalnog bankarstva, kolege će Vas uputiti u proces registracije.

Koristite
 • Korišćenje Sberbank Online je jednostavo i bezbedno. Aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje neophodna je samo Vama poznata lozinka, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati jednokratnom lozinkom koju ćete dobijati putem SMS-a.
 • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
 • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.