Internet bankarstvo

Jednostavno, brzo i sigurno

Prednosti internet bankarstva

Jednostavno, brzo i sigurno - digitalno bankarstvo

Uštedite i preko 3.900 dinara godišnje na plaćanju računa*

Uvid u stanje po računima i karticama dostupan 24/7

Uplata sredstava na račun kreditne kartice

Bez čekanja u redu – lični šalter – digitalni šalter...

Dobro Jutro štednja dostupna na klik


Da li ste probali Sberbank mobilnu aplikaciju?

Mobilna aplikacija, pored funkcionalnosti dostupnih putem internet bankarstva, olakšava vam uvid u vaš račun, kao i servise elektronskog bankarstva na uređaju koji je uvek sa vama, u vašem džepu. Bilo da je u pitanju plaćanje računa skeniranjem QR koda, uvid u stanje po računima i karticama, lociranje najbližeg bankomata ili ekspoziture, mobilna bankarska aplikacija viši je nivo elektronskog bankarstva - vaš lični digitalni šalter, na kojem ste uvek prvi u redu, kada god i odakle god da pristupate. Više informacija

Preuzmite aplikaciju:

Internet bankarstvo

Korišćenjem Sberbank Online štedite vaš novac i vreme.
Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, putem Sberbank Online, bilo kada i bilo gde, možete plaćati Vaše račune i to uz nižu proviziju.

I to nije sve, uz Sberbank Online možete da:

  • Plaćate račune i vršite druga bezgotovinska plaćanja
  • Obavljate prenos sredstava između računa
  • Izmirujete obaveze po kreditnim karticama
  • Vršite menjačke poslove
  • Značajno uštedite vreme jer ne morate da odlazite u ekspozituru
  • Pratite stanje i promet na računima i platnim karticama
  • Oročavate novac svakodnevno uz Dobro jutro“ štednju

 

* Proračun rađen na osnovu razlike u iznosu provizije u ekspozituri (80 dinara) i provizije za digitalne transakcije (15 dinara). Sa prosečnih pet mesečnih transakcija, minimalna ušteda je 3.900 dinara.


Jednostavno brzo i sigurno

Za korišćenje Sberbank Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite poptuno besplatno. Postanite korisnik u dva laka koraka:

Aktivirajte

najbližoj ekspozituri banke podnesite zahtev za Sberbank Online.

Putem E-maila, poslaćemo Vam aktivacioni kod. Posetite Sberbank Online na https://online.sberbank.rs, i odaberite opciju „Aktivacija naloga“.

Unesite korisničko ime iz Ugovora, i aktivacioni kod, a nakon toga odaberite samo Vama poznatu lozinku i odmah počnite da uživate u benefitima Vašeg ličnog digitalnog šaltera. Pogledajte uputstvo.

 

Koristite
  • Korišćenje Sberbank Online je jednostavo i bezbedno. Aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje neophodna je samo Vama poznata lozinka, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati jednokratnom lozinkom koju ćete dobijati putem SMS-a.
  • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
  • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.