Smart mbanking aplikacija

 Uštedite vreme i novac 

Prednosti Smart mbanking aplikacije

Jednostavno, brzo i sigurno - digitalno bankarstvo

Smart kredit - 100% digitalni keš kredit, bez papira

Uvid u stanje po računima i karticama dostupan 24/7

Uplata sredstava na račun kreditne kartice

Bez čekanja u redu

Lokator ekspozitura i bankomata


Pregled

Korišćenjem Sberbank Online štedite svoj novac i vreme.
Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, putem Sberbank Online, bilo kada i bilo gde, možete plaćati svoje račune i to uz nižu proviziju.

I to nije sve, uz Sberbank Online možete da:

 

 


Jednostavno brzo i sigurno

Za korišćenje Sberbank Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite potpuno besplatno. Postanite korisnik u dva laka koraka:

Preuzmite

Preuzmite Sberbank Online - Smart mbanking aplikaciju sa jednog od marketa, u zavisnosti od operativnog sistema uređaja koji koristite.

Linkovi:

Aktivirajte

Pozovite 19909* kako bismo vam poslali aktivacione kodove za mobilnu aplikaciju. **
Pokrenite aplikaciju i unesite aktivacione kodove u predviđena polja. Odaberite samo Vama poznat PIN kojim ćete se logovati u aplikaciju i uživajte u prednostima digitalnog bankarstva.

Ukoliko ste registrovani za ovu uslugu, kodove za aktivaciju mobilne aplikacije možete sebi poslati putem elektronskog bankarstva ili odabirom istoimene opcije na bilo kojem bankomatu u Sberbank mreži.

 

 

*Poziv će se tarifirati po ceni koja važi za pozive ka fiksnoj telefoniji, u skladu sa cenovnikom konkretnog provajdera mobilne/ fiksne telefonije

** U slučaju da prilikom otvaranja računa u Sberbank niste registrovani za korišćenje digitalnog bankarstva, kolege će Vas uputiti u proces registracije. Ukoliko već imate aktivan ebanking, aktivacione kodove za mobilnu aplikaciju možete sami sebi poslati sa stranice „Podešavanja“.

 

Koristite
  • Korišćenje Sberbank Online Smart mbanking aplikacije je jednostavo i bezbedno. Svaka instalacija je jedinstvena, aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje u aplikaciju neophodan je samo Vama poznat PIN, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati takođe PINom
  • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
  • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.