KREDIT ZA REFINANSIRANJE

 BRZO I LAKO NA ROK DO 95 MESECI 

Prednosti

Samo uz ličnu kartu*

Brz proces obrade zahteva

Naknada za obradu zahteva se ne naplaćuje


Refinansiranje uz duži period otplate

Poštovani,


U skladu sa Odlukama Narodne banke Srbije, (Odluka o dopuni Odluke o adekvatnosti kapitala i Odluka o izmeni i dopuni Odluke o upravljanju rizikom koncentracije po osnovu izloženosti banke određenim vrstama proizvoda) Sberbank Vam omogućava da refinansirate svoje kreditne obaveze uz duži period otplate kredita – do 95 meseci i na taj način obezbedite nižu mesečnu ratu kredita.

Refinansiranje je omogućeno svim klijentima koji imaju kreditna zaduženje, a po osnovu gotovinskog kredita, kredita za refinansiranje ili drugog kredita, kao i kreditne kartice, koji su realizovani pre 18.03.2020. godine. Stambeni krediti i dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu ne mogu biti predmet refinansiranja.

*Zahtev za kredit za refinansiranje do 95 meseci klijenti banke podnose u Sberbank ekspoziturama, samo uz ličnu kartu, bez dodatne dokumentacije. Klijenti ne dostavljaju nove administrativne zabrane, osim u slučaju promene poslodavca.

 


Ponuda važi do 31.12.2021. godine.


Za zaposlene

  • Reprezentativni primer za kredit za refinansiranje na rok do 95 meseci za zaposlene kao i kreditni kalkulator možete videti OVDE.

Za penzionere

  • Reprezentativni primer za kredit za refinansiranje na rok do 95 meseci za penzionere kao i kreditni kalkulator možete videti OVDE.

 


Pregled uslova

 

Maksimalni iznos kredita
  • do 3.000.000 dinara (iznos kredita za refinansiranje ne može biti viši od preostalog neotplaćenog iznosa kredita koji je predmet refinansiranja)

 

Period otplate kredita za refinansiranje
  • Period otplate kredita može biti do 107 meseci, za kredite za refinansiranje za koje je podnet zahtev do 31. decembra 2020. godine, odnosno 95 meseci za kredite za refinansiranje za koje je podnet zahtev u periodu od 1. januara do 31. decembra 2021. godine

 


Refinansiranje kod drugih banaka

Refinansirajte vaše kreditne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno –  bez odlaska u tu banku. Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kreditom kod banke čiji vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju s bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.Proces online apliciranja za proizvod

Izračunajte svoju ratu pomoću kreditnog kalkulatora

Prijavite se online

Očekujete poziv Sberbank agenta