Prednosti

Plaćajte odloženo  do 45 dana

Bonus poeni

 

Kako do odloženog plaćanja?

Lako aktivirajte novu uslugu:

1. Za podnošenje zahteva potrebno je da ste registrovani član programa lojalnosti i da posedujete samo važeću ličnu kartu (ili pasoš) i vozačku dozvolu. Podnošenje zahteva se obavlja na odabranim benzinskim stanicama (spisak pogledajte ovde), bez odlaska u banku.

2. U roku od 5 dana, vaš zahtev će biti obrađen od strane Banke. Po odobrenju zahteva i potpisivanju ugovora na odabranim benzinskim stanicama, od banke dobijate jedinstveni PIN broj putem SMS poruke. Uputstvo za dobijanje PIN-a preuzmite ovde.

3. Nakon toga, u narednih par minuta kartica postaje potpuno funkcionalna za plaćanje robe i usluga do visine odobrenog limita na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

 

Podnošenje zahteva na odabranim benzinskim stanicama je moguće svakog dana u periodu od 11 do 19h.


Odloženo plaćanje

 

  • Plaćajte odloženo do 45 dana

Sa "Sa nama na putu" karticom možete  da plaćate gorivo i dodatni asortiman, isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanica. U zavisnosti od nivoa lojalnosti kojem pripadate, biće vam odobreno 15.000 ili 20.000 (srebrni i zlatni nivo) odnosno 40.000 (platina nivo) dinara limita.

 


Dodatne pogodnosti

  • Osvojite bonus poene

Pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama sa karticom „Sa nama na putu’’ dobijate određeni broj bonus poena*. Bonus poeni se obračunavaju odmah nakon Vaše kupovine. Broj poena koji dobijate zavisi od nivoa Vaše kartice. Srebro, zlato i platina su nivoi koje Vaša kartica može imati, što je određeno iznosom Vaše mesečne potrošnje.

Više pogledajte na linku.

* U obračun bonus poena ne ulaze cigarete, TAG uređaj, časopisi, dnevna štampa, sve vrste dopuna i proizvodi u okviru programa sakupljanja kupona i uz koje se dobija popust uz karticu "Sa nama na putu"


Način izmirenja obaveza

Izmirite obaveze za prethodni mesec do 15-og u mesecu, uplatom na račun kartice:

   - Putem e-banking ili m-banking naloga vaše banke

   - Na blagajni pošte ili banke

   - Uplatom na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Spisak benzinskih stanica na kojima možete izvršiti uplatu na Vašu karticu pogledajte ovde

U obavezi ste da izmirite min. 10% od ukupno potrošenog iznosa (min. 1000 din). Savetujemo Vam da potrošeni iznos izmirite u celosti, jer se u suprotnom na ostatak neizmirenog duga obracunava kamata u iznosu od 2,4% mesecno.


Mobilna aplikacija

Sa mobilnom aplikacijom "Sa nama na putu" pratite stanje Vaše kartice, bilo kada i bilo gde.

Putem aplikacije možete da:

- Imate uvid u stanje bonus poena i nivo kartice
- Pratite promet platne kartice, rezervisana sredstva i raspoloživo stanje
- Pristupite informacijama o specijalnim pogodnostima kreiranim samo za vas

Ukoliko koristite platnu “Sa nama na putu” karticu, na raspolaganju su vam i sledeće informacije:
- Odobren limit u odnosu na vaš nivo kartice
- Stanje kartice (potrošena, rezervisana i raspoloživa sredstva)
- Pregled svih transakcija

 

Preuzmite mobilnu aplikaciju za Andoid platformu klikom na link dok aplikaciju za iOS platformu možete preuzeti ovde.

Nakon instalacije aplikacije unesite svoje korisničke podatke (broj telefona i broj svoje kartice lojalnosti) radi aktivacije.