Super Kartica

 Nagrađuje Vašu vernost!


Prednosti

Najveći program lojalnosti u zemlji

Velika mreža partnera

Sakupljajte bodove i ostvarite brojne popuste


O programu

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga. Sa Super Karticom ste uvek na dobitku jer svaki dan imate mogućnost dobijanja bodova i ostvarivanje brojnih popusta.

Od 13. novembra, najveći program lojalnosti u Srbiji korisnicima omogućava da svoje pogodnosti iskoriste jednostavnije, brže i lakše - direktno sa kartice.
To znači da svi članovi programa lojalnosti Super Kartica koji su prešli prag za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu, sakupljene bodove mogu da iskoriste direktno sa kartice, u kupovinama u IDEA i Roda, Mercator prodavnicama, poslovnicama DDOR osiguranja, a od decembra i u prodavnicama sportske opreme Intersport.

Ovom inovacijom Super Kartica postaje još vrednija, jer će pored uštede u kupovinama, jednostavnijom realizacijom sakupljenih bodova, bez čekanja knjižice pogodnosti, nošenja novčanih bonova i njihovog potpisivanja na kasi, štedeti i vreme.
Saznajte kako da iskoristite bodove sa svoje Super Kartice ovde.

Prijavite se za platnu Super Karticu i svakom kupovinom u mreži partnera osvojićete i do 3 puta više bodova!Super Kartica Partneri

 
 
 

Aktuelna ponuda

Sberbank Vas nagrađuje! Posetite najbližu Sberbank ekspozituru ili Sberbank ekspres na mestima na kojima najčešće kupujete:

 - Mercator centar u Bulevaru umetnosti 4 na Novom Beogradu
 - Mercator centar u Bulevaru oslobođenja 102 u Novom Sadu

 - TC Stadion u Zaplanjskoj 32 u Beogradu
 - RODA centar u Đorđa Stanojevića 35 na Novom Beogradu

i sa Vašom Super Karticom ostvarićete pogodnost - za izdatu kreditnu karticu (platnu Super Karticu, Mastercard Standard ili Mastercard Gold karticu) Sberbank Vam poklanja 2000 bodova na Vašoj Super Kartici, nakon prve transakcije kreditnom karticom*


* Ponuda važi do 31.07.2018. godine i ne može se kombinovati sa drugim specijalnim ponudama za kreditne kartice Banke. Za dobijanje bodova, prvu transakciju kreditnom karticom, bez obzira na iznos, je potrebno načiniti u roku od maksimalno 6 meseci od dana uručenja kartice.


Kako biste ostvarili pravo da u narednom obračunskom periodu iskoristite svoje bodove koje ste sakupili u toku tekućeg obračunskog perioda, potrebno je da u tekućem obračunskom periodu sakupite najmanje 150 bodova. Bodovi se sakupljaju prilikom plaćanja platnom Super Karticom po utvrđenom mehanizmu.


Postanite član

Postanite član programa Super Kartice jednostavnim popunjavanjem online prijave ili posetite neko od prodajnih mesta naših partnera: Sberbank Srbija, IDEA, Mercator, RODA, DDOR Novi Sad.

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak