24-7 usluge

Podrška za nepredviđene situacije

Prednosti

Vaš drug na drumu - dolazi na lice mesta i popravlja vaše vozilo

Vaš majstor - hitne popravke u Vašem domu

Vaš lekar na vezi- uvek dostupan za sva pitanja i savete


Pregled uslova

 • Vaš drug na drumu
  Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. Ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren, izvođenja popravke na licu mesta ili šlep službe (dva puta godišnje).
 • Vaš majstor
  Došlo je do kvara na električnim ili vodovodnim instalacijama u Vašem domu? Naši sertifikovani i pouzdani majstori će popraviti kvar u najkraćem roku, a uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren i izvođenja popravke.
 • Vaš lekar na vezi
  Potreban Vam je stručan medicinski savet? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva Vaša pitanja, kao i informacije o apotekama i dežurnim službama.
 • Kako se koriste 24/ 7 usluge
  Korisnici Jednostavno i Jednostavno + tekućeg računa dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 usluga. Željenu uslugu dobijate jednostavnim pozivanjem našeg specijalizovanog Kontakt centra na broj +381 11 411 88 99. Usluge se mogu koristiti 72 sata nakon izdavanja kartice koja je važeća u narednih godinu dana. Podnesite zahtev za Jednostavno tekući račun ili Elite paket računa i uživajte u prednostima 24/7 usluga.

Zainteresovan/a sam za 24-7 usluge

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku…
Saglasan/a sam sa uputstvom o zaštiti podataka

Uputstvo o zaštiti podataka


Preporuke Naših korisnika

Ljubica Milutinović-Cetina

Beograd - 53 godine

Na pola puta mi se pokvario automobil. Srećom, serviser se pojavio brže nego što sam očekivala, i za kratko vreme uspeo da osposobi vozilo za nastavak puta. Imam samo reči hvale za ovu uslugu!

Mirela Vilotijević

Čačak - 31 godina

Sada imam na koga da se oslonim kada mi je potreban savet vezan kako za moje zdravlje, tako i zdravlje cele moje porodice.

Miodrag Milošević

Kruševac - 64 godine

Prijatno sam iznenađen koliko brzo je majstor stigao na kućnu adresu. Još prijatnije iznenađenje je bila njegova ljubaznost i profesionalnost prilikom izvođenja poprake. Sve pohvale!