24-7 usluge

 Podrška za nepredviđene situacije

Prednosti

Vaš drug na drumu - dolazi na lice mesta i popravlja vaše vozilo

Vaš majstor - hitne popravke u Vašem domu

Vaš lekar na vezi- uvek dostupan za sva pitanja i savete


Pregled uslova

 • Vaš drug na drumu

  Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. U slučaju da popravka na licu mesta nije moguća, biće Vam organizovana šlep služba do 350 km udaljenosti. Uslugom "Vaš drug na drumu" su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dva puta godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

 • Vaš majstor
  Došlo je do kvara na električnim ili vodovodnim instalacijama u Vašem domu? Naši sertifikovani i pouzdani majstori će popraviti kvar u najkraćem roku, a uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren i izvođenja popravke.
 • Vaš lekar na vezi
  Potreban Vam je stručan medicinski savet? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva Vaša pitanja, kao i informacije o apotekama i dežurnim službama.
 • Kako se koriste 24/ 7 usluge

  Korisnici dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 usluga. Željenu uslugu dobijate jednostavnim pozivanjem našeg specijalizovanog Kontakt centra na broj +381 11 411 88 99. Usluge se mogu koristiti 72 sata nakon izdavanja kartice koja je važeća u narednih godinu dana. Podnesite zahtev za Jednostavno paket računa ili Elite paket računa i uživajte u prednostima 24/7 usluga.

Zainteresovan/a sam za 24-7 usluge

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka