24-7 usluge

Podrška za nepredviđene situacije

Prednosti

Vaš drug na drumu - dolazi na lice mesta i popravlja vaše vozilo

Vaš majstor - hitne popravke u Vašem domu

Vaš lekar na vezi- uvek dostupan za sva pitanja i savete


Pregled uslova

 • Vaš drug na drumu

  Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. Ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren, izvođenja popravke na licu mesta ili šlep službe (dva puta godišnje).

 • Vaš majstor
  Došlo je do kvara na električnim ili vodovodnim instalacijama u Vašem domu? Naši sertifikovani i pouzdani majstori će popraviti kvar u najkraćem roku, a uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren i izvođenja popravke.
 • Vaš lekar na vezi
  Potreban Vam je stručan medicinski savet? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva Vaša pitanja, kao i informacije o apotekama i dežurnim službama.
 • Kako se koriste 24/ 7 usluge

  Korisnici dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 usluga. Željenu uslugu dobijate jednostavnim pozivanjem našeg specijalizovanog Kontakt centra na broj +381 11 411 88 99. Usluge se mogu koristiti 72 sata nakon izdavanja kartice koja je važeća u narednih godinu dana. Podnesite zahtev za Jednostavno paket računa ili Elite paket računa i uživajte u prednostima 24/7 usluga.

Zainteresovan/a sam za 24-7 usluge

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Obaveštavamo Vas da smo primili prigovor koji ste nam uputili i da je isti prosleđen na dalje postupanje nadležnim odeljenjima Sberbank Srbija a.d. Beograd.
Zvaničan odgovor će Vam biti poslat u zakonski predviđenom roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka