Jednostavno +

Jednostavno, tekući račun koji štedi Vaše vreme i novac!

Prednosti Jednostavno + tekućeg računa

Dinarski i devizni račun

MasterCard Gold kreditna kartica

Jedinstvene i besplatne 24/7 usluge

SberbankOnline elektronske usluge

Dobro jutro štednja

Besplatan ulaz u Business Lounge aerodroma Nikola Tesla


Opis proizvoda

  • Jednostavno + tekući račun je paket proizvoda koji sadrži sve standardne usluge, kao i inovativne proizvode koji čuvaju vaš kućni budžet štede Vaše vreme.
  • Mesečno održavanje Jednostavno + tekućeg računa iznosi 499 RSD . To je račun sa 24/7 uvek dostupnim uslugama koje čuvaju Vaš kućni budžet i štede Vaše vreme, a dobijate i MasterCard Gold kreditnu karticu koja Vam omogućava ulaz u 700 VIP aerodromskih loža širom sveta i pruža brojne pogodnosti prilikom plaćanja. Tu je i sve što očekujete od paketa tekućeg računa: dinarski i devizni račun, kreditna i debitna kartica, SMS obaveštenja za transakcije preko 1.000 RSD, trajni nalog i Sberbank Online usluga potpuno besplatno.
  • Proširite paket tekućeg računa osiguranjem od nezgode, gubitka posla ili bolovanja. Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti, osiguravajuća kuća će Vam uplatiti 600 EUR* kako biste izmirili tekuće obaveze. Paket možete da proširite i putnim osiguranjem koje pokriva celu Evropu. Na raspolaganju su Vam sledeći paketi osiguranja: Siguran račun, Siguran račun plus, Sigurni u Evropi.

*U dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan obračuna.


Dodatne pogodnosti

  • Potpuno besplatno uživajte u jedinstvenim i uvek dostupnim 24/7 uslugama.

 

Vaš drug na drumu

Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. U slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće Vam organizovana šlep služba do 300 km udaljenosti. Uslugom Vaš drug na drumu su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Vaš majstor

Potrebne su Vam hitne intervencije u kući? Na raspolaganju su Vam sertifikovani i pouzdani majstori. Vaš majstor će rešiti problem u najkraćem mogućem roku, bilo da su u pitanju kvarovi na električnim ili vodovodnim instalacijama. Uslugom Vaš majstor su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren i izvođenja popravke.

Vaš lekar na vezi

Potreban Vam je savet lekara? Tražite informacije o dežurnim službama, apotekama ili ordinacijama u Vašoj blizini? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva pitanja i savete.

Pravilnik o uslovima korišćenja


Ukoliko postanete korisnik Jednostavno+ tekućeg računa, jednostavno ne plaćate mesečno održavanje platne Super Kartice!

Zainteresovan/a sam za Jednostavno+ tekući račun

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš_zahtev_je_uspešno_poslat_javićemo_Vam_se_u_što_kraćem_roku!
Saglasana_sam_sa_uputstvom_o_zaštiti_podataka!

Uputstvo_o_zaštiti_podataka!

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Lična karta

* Naknadno može biti zatražena i dodatna dokumentacija.