Jednostavno tekući račun

 Tekući račun koji štedi Vaše vreme i novac!

Prednosti

Dinarski i devizni račun

Održavanje Platne Super Kartice se ne naplaćuje

Debitne kartice

Jedinstvene 24/7 usluge

Sberbank Online

Dobro jutro štednja


Opis proizvoda

Jednostavno tekući račun je paket proizvoda koji sadrži sve standardne usluge, kao i inovativne proizvode koji čuvaju vaš kućni budžet i štede Vaše vreme. Paket obuhvata dinarski i devizni račun, SMS obaveštenja, Sberbank Online, trajni nalog, debitne kartice DinaCard Debit i Mastercard Debit, ali i
Dobro jutro štednju i jedinstvene 24/7 usluge:

  • Mesečno održavanje Jednostavno tekućeg računa iznosi 369 RSD
  • Održavanje Sberbank Online servisa se ne naplaćuje
  • Održavanje Mastercard Standard kreditne kartice i Platne Super Kartice se ne naplaćuje

 

Paket je moguće proširiti i sledećim opcijama osiguranja, koje se dodatno naplaćuju u skladu sa zvaničnim Tarifnikom Banke:

Siguran račun

Osiguranje od nezgode i finansijskog gubitaka zbog nezaposlenost koje možete dodatno zaključiti uz pakete tekućih računa. U slučaju nepredviđenih okolnosti, osiguravajuća kuća Vam uplaćuje po 100* EUR za slučaj nezaposlenosti.

*u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

Siguran račun plus

Osiguranje od nezgode, finansijskog gubitaka zbog nezaposlenost i finansijskog gubitak usled privremene sprečenosti za rad (bolovanja) koje možete dodatno zaključiti uz pakete tekućih računa. Kako biste izmirili tekuće obaveze u slučaju nepredviđenih okolnosti osiguravajuća kuća će Vam uplatiti 100* EUR za osigurani slučaj nazaposlenost/bolovanje za svakih 30 dana trajanja nezaposlenosti/bolovanja, maksimalno 6 meseci i 600 EUR* u slučaju smrti usled nezgode.Osigurajte svoj paket tekućeg računa od nepredviđenih finansijskih i životnih okolnosti.

 

*u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS


Dodatne pogodnosti

  • Potpuno besplatno uživajte u jedinstvenim i uvek dostupnim 24/7 uslugama.

 

Vaš drug na drumu

Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. U slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće Vam organizovana šlep služba do 350 km udaljenosti. Uslugom Vaš drug na drumu su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Vaš majstor

Potrebne su Vam hitne intervencije u kući? Na raspolaganju su Vam sertifikovani i pouzdani majstori. Vaš majstor će rešiti problem u najkraćem mogućem roku, bilo da su u pitanju kvarovi na električnim ili vodovodnim instalacijama. Uslugom Vaš majstor su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren i izvođenja popravke.

Vaš lekar na vezi

Potreban Vam je savet lekara? Tražite informacije o dežurnim službama, apotekama ili ordinacijama u Vašoj blizini? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva pitanja i savete.

Pravilnik o uslovima korišćenja

 

 

 

Sberbank Online

Korišćenjem Sberbank Online mobilne aplikacije ili internet bankarstva štedite vaš novac i vreme. Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, bilo kada i bilo gde, možete plaćati Vaše račune uz nižu proviziju, imati uvid u stanje i promet po svim vašim računima i karticama, uplatiti sredstva na karticu i još mnogo toga...

Održavanje Sberbank Online servisa se ne naplaćuje. Više informacija o Sberbank Online pogledajte ovde.


Ukoliko postanete korisnik Jednostavno tekućeg računa, mesečno održavanje Platne Super Kartice se ne naplaćuje!

Zainteresovan/a sam za Jednostavno tekući račun

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Lična karta

* Naknadno može biti zatražena i dodatna dokumentacija.