Jednostavno tekući račun

Tekući račun koji štedi Vaše vreme i novac!

Prednosti

Dinarski i devizni račun

Održavanje Platne Super Kartice se ne naplaćuje

Debitne kartice

Jedinstvene 24/7 usluge

Sberbank Online

Dobro jutro štednja


Opis proizvoda

Jednostavno tekući račun je paket proizvoda koji sadrži sve standardne usluge, kao i inovativne proizvode koji čuvaju vaš kućni budžet  štede Vaše vreme.
Mesečno održavanje Jednostavno tekućeg računa iznosi 319 RSD . To je račun sa uvek dostupnim uslugama koje čuvaju Vaš kućni budžet i štede Vaše vreme, a dobijate i Mastercard Standard kreditnu karticu za kupovinu na rate. Tu je i sve što očekujete od paketa tekućeg računa: dinarski i devizni račun, debitne kartice, SMS obaveštenja, trajni nalog i Sberbank Online usluga.
Proširite paket tekućeg računa osiguranjem od nezgode, gubitka posla ili bolovanja. Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti, osiguravajuća kuća će Vam uplatiti 600 EUR* kako biste izmirili tekuće obaveze. Paket možete da proširite i putnim osiguranjem koje pokriva celu Evropu. Na raspolaganju su Vam sledeći paketi osiguranja: Siguran račun, Siguran račun plus, Sigurni u Evropi.

*U dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan obračuna.


Dodatne pogodnosti

  • Potpuno besplatno uživajte u jedinstvenim i uvek dostupnim 24/7 uslugama.

 

Vaš drug na drumu

Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. U slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće Vam organizovana šlep služba do 300 km udaljenosti. Uslugom Vaš drug na drumu su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Vaš majstor

Potrebne su Vam hitne intervencije u kući? Na raspolaganju su Vam sertifikovani i pouzdani majstori. Vaš majstor će rešiti problem u najkraćem mogućem roku, bilo da su u pitanju kvarovi na električnim ili vodovodnim instalacijama. Uslugom Vaš majstor su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren i izvođenja popravke.

Vaš lekar na vezi

Potreban Vam je savet lekara? Tražite informacije o dežurnim službama, apotekama ili ordinacijama u Vašoj blizini? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva pitanja i savete.

Pravilnik o uslovima korišćenja

 

 

 

Sberbank Online

Korišćenjem Sberbank Online mobilne aplikacije ili internet bankarstva štedite vaš novac i vreme. Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, bilo kada i bilo gde, možete plaćati Vaše račune uz nižu proviziju, imati uvid u stanje i promet po svim vašim računima i karticama, uplatiti sredstva na karticu i još mnogo toga...

Održavanje Sberbank Online servisa se ne naplaćuje. Više informacija o Sberbank Online pogledajte ovde.


Ukoliko postanete korisnik Jednostavno tekućeg računa, mesečno održavanje Platne Super Kartice se ne naplaćuje!

Zainteresovan/a sam za Jednostavno tekući račun

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Obaveštavamo Vas da smo primili prigovor koji ste nam uputili i da je isti prosleđen na dalje postupanje nadležnim odeljenjima Sberbank Srbija a.d. Beograd.
Zvaničan odgovor će Vam biti poslat u zakonski predviđenom roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Lična karta

* Naknadno može biti zatražena i dodatna dokumentacija.