Osnovni tekući račun

 Upravljajte lako Vašim mesečnim primanjima

Prednosti

Dinarski i devizni račun

Debitne kartice

Trajni nalog

Osiguranje od nepredviđenih okolnosti

Sberbank Online

SMS obaveštenja


 

Opis proizvoda

      Osnovni tekući račun Vam omogućava da lako upravljate Vašim mesečnim primanjima. Paket obuhvata dinarski i devizni račun, SMS obaveštenja, Sberbank Online, trajni nalog, kao i debitne kartice DinaCard Debit i Mastercard Debit.

  • Mesečno održavanje iznosi 159 RSD
  • Održavanje Sberbank Online servisa se ne naplaćuje
  • Mastercard Standard kreditna kartica za kupovinu na rate po ceni od 199 RSD

 

Paket je moguće proširiti i sledećim opcijama osiguranja, koje se dodatno naplaćuju u skladu sa zvaničnim Tarifnikom Banke:

Sigurni u Evropi

Međunarodno individualno putno osiguranje koje možete ugovoriti na period od dve godine. Korisnik osiguranja je korisnik paketa računa. Osiguranjem su pokriveni slučajevi nastali tokom putovanja na teritoriji Evrope. Osigurani rizici su medicinske asistencije, plaćanje troškova lečenja, medicinska evakuacija, putna i pravna asistencija. Iznos osigurane sume je 30.000 EUR, dok je za ski rizike predviđena suma do 5.000 EUR. Osiguranjem su pokrivena lica do 80 godina starosti. Period pokrića je 183 dana godišnje. Međunarodno putno osiguranje predstavlja sigurno rešenje za slučaj zdravstvenih problema u inostranstvu

Sigurni u Evropi Familiy

Međunarodno porodično putno osiguranje koje možete ugovoriti na period od dve godine. Korisnik osiguranja je korisnik paketa računa i članovi porodice (bračni ili vanbračni drug i do troje dece uzrasta od 3 meseca do 18 godina), ukoliko putuju sa korisnikom paketa računa. Osiguranjem su pokriveni slučajevi nastali tokom putovanja na teritoriji Evrope. Osigurani rizici su medicinske asistencije, plaćanje troškova lečenja, medicinska evakuacija, putna i pravna asistencija, asistencija u slučaju smetnji na putovanju tokom korišćenja avio prevoza. Iznos osigurane sume je 30.000 EUR, dok je za ski rizike predviđena suma do 5.000 EUR. Osiguranjem su pokrivena lica od 3 meseca do 80 godina starosti. Period pokrića je 183 dana godišnje. Međunarodno putno osiguranje predstavlja sigurno rešenje za slučaj zdravstvenih problema u inostranstvu.

 

Siguran račun

Osiguranje od nezgode i finansijskog gubitaka zbog nezaposlenost koje možete dodatno zaključiti uz pakete tekućih računa. U slučaju nepredviđenih okolnosti, osiguravajuća kuća Vam uplaćuje po 100* EUR za slučaj nezaposlenosti.

 

*u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

Siguran račun plus

Osiguranje od nezgode, finansijskog gubitaka zbog nezaposlenost i finansijskog gubitak usled privremene sprečenosti za rad (bolovanja) koje možete dodatno zaključiti uz pakete tekućih računa. Kako biste izmirili tekuće obaveze u slučaju nepredviđenih okolnosti osiguravajuća kuća će Vam uplatiti 100* EUR za osigurani slučaj nazaposlenost/bolovanje za svakih 30 dana trajanja nezaposlenosti/bolovanja, maksimalno 6 meseci i 600 EUR* u slučaju smrti usled nezgode.Osigurajte svoj paket tekućeg računa od nepredviđenih finansijskih i životnih okolnosti.

 

*u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

Zainteresovan/a sam za Osnovni tekući račun

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Obaveštavamo Vas da smo primili prigovor koji ste nam uputili i da je isti prosleđen na dalje postupanje nadležnim odeljenjima Sberbank Srbija a.d. Beograd.
Zvaničan odgovor će Vam biti poslat u zakonski predviđenom roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

  • Lična karta

* Naknadno može biti zatražena i dodatna dokumentacija.