Target Market
tekući račun

Prenesite platu u Sberbank i očekuje Vas

5.000 bodova na Super Kartici!

Prednosti

Dinarski i devizni račun

Održavanje Platne Super Kartice se ne naplaćuje

Debitne kartice

Jedinstvene 24/7 usluge

Sberbank Online

Dobro jutro štednja


Opis proizvoda

Postanite deo Sberbank, jedne od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu sa tradicijom od 180 godina poslovanja i pridružite se hiljadama zadovoljnih klijenata.

U periodu od 25. maja do 25. avgusta 2021. godine otvorite Target Market tekući račun, prenesite zaradu u roku od 60 dana od dana podnošenja zahteva za otvaranje računa i očekuje Vas 5.000 bodova dobrodošlice na Vašoj Super Kartici lojalnosti. Iznos od 5.000 bodova se uplaćuje najkasnije 30 dana od evidentiranja prve uplate zarade.

Ne brinite o trošku održavanja Target Market tekućeg računa, jer se prvih 6 meseci ne naplaćuje.

Ponuda važi samo za podnete zahteve za Target Market tekući račun i namenjena je isključivo novim Sberbank klijentima.


Dodatne pogodnosti

Prednosti za kreditne proizvode

Za sve klijente koji otvore Target Market tekući račun i prenesu svoju zaradu, Sberbank je pripremila posebne povoljnosti prilikom podnošenja zahteva za kreditne proizvode (keš kredit, kredit za refinansiranje, stambeni kredit, kreditna kartica, dozvoljeno prekoračenje) dok se trošak obrade kredita ne naplaćuje.

Potpuno besplatno uživajte u jedinstvenim i uvek dostupnim 24/7 uslugama:

 

Vaš drug na drumu

Pokvario Vam se automobil na putu? Vaš drug na drumu će doći na lice mesta i osposobiti Vaše vozilo za nastavak puta. U slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće Vam organizovana šlep služba do 350 km udaljenosti. Uslugom Vaš drug na drumu su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Vaš majstor

Potrebne su Vam hitne intervencije u kući? Na raspolaganju su Vam sertifikovani i pouzdani majstori. Vaš majstor će rešiti problem u najkraćem mogućem roku, bilo da su u pitanju kvarovi na električnim ili vodovodnim instalacijama. Uslugom Vaš majstor su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren i izvođenja popravke.

Vaš lekar na vezi

Potreban Vam je savet lekara? Tražite informacije o dežurnim službama, apotekama ili ordinacijama u Vašoj blizini? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva pitanja i savete.

Pravilnik o uslovima korišćenja

 

Sberbank Online

Korišćenjem Sberbank Online mobilne aplikacije ili internet bankarstva štedite vaš novac i vreme. Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, bilo kada i bilo gde, možete plaćati Vaše račune uz nižu proviziju, imati uvid u stanje i promet po svim vašim računima i karticama, uplatiti sredstva na karticu i još mnogo toga...

Održavanje Sberbank Online servisa se ne naplaćuje. Više informacija o Sberbank Online pogledajte ovde.


Zainteresovan/a sam za Target Market tekući račun

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka


Dokumenti

  • Lična karta i Super Kartica lojalnosti

* Naknadno može biti zatražena i dodatna dokumentacija.